Kerstcadeau met jouw uniek ontwerp!

kerstcadeau

Kerstcadeau

Nog heel even en dan is het alweer tijd voor Kerstmis! Bij Kerstmis draait het natuurlijk om de gezelligheid met de mensen die jou dierbaar zijn, zoals familie en vrienden. Samen een kerstontbijt houden, kerstliedjes zingen, een overheerlijk kerstdiner en natuurlijk de kerstcadeautjes die onder de boom liggen uitpakken! Misschien ben je nog wel op zoek naar een leuk kerstcadeau? Daarom laten wij jou in dit blog de leukste kerstcadeaus zien waarmee jij iedereen zult verrassen met de feestdagen!

Kerstpakket

Wil je iemand verrassen met een wel heel bijzonder kerstcadeau? Dan is een kerstpakket wat je zoekt! Een kerstpakket ziet er vaak mooi en luxe uit. Maar dit jaar kun je jouw kerstpakket extra bijzonder maken met jouw eigen foto en tekst! Dit is helemaal niet moeilijk. Bij YourSurprise kies je in de handige editor uit een van de vele designs en voeg je jouw favoriete foto’s en teksten eraan toe. In een handomdraai heb jij een super persoonlijk kerstpakket ontworpen! Zo maak jij jouw kerstcadeau extra bijzonder!

BeautyboxBeautybox

Ken je iemand die een echte verwennerij als kerstcadeau verdient? Dan is een beautybox wat je zoekt! De beautybox geeft het lichaam de verwenning en ontspanning die het nodig heeft. De beautyboxen zijn gevuld met de lekkere en luxe verzorgingsproducten van Treets Traditions. De producten van Treets Traditions zijn gebaseerd op de kennis uit het verleden en aangepast aan de wensen van nu waardoor het een luxe verwennerij wordt. Maak dit kerstcadeau extra bijzonder door er zelf een persoonlijke twist aan te geven met jouw eigen foto en tekst. Natuurlijk kun je dit verwenpakket helemaal compleet maken met een zachte badjas met naam of een bedrukte handdoek!

BierpakketBierpakket

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een echte bierliefhebber? Dan is een bierpakket het perfecte cadeau! Bij YourSurprise heb je een ruime keuze uit verschillende bierpakketten, zodat je zeker weet dat je een passend bierpakket voor de ontvanger vindt. Het ene bierpakket bestaat uit vijf flesjes bier van 250 ml, die verpakt zijn in een mooie geschenkdoos. Het andere bierpakket bestaat uit twee flessen bier van 750 ml en zijn verpakt in een luxe houten kist. Beide pakketten zijn gevuld met overheerlijke speciaal biertjes en de verpakking is te bedrukken met jouw persoonlijke ontwerp. Zo zal zijn of haar kerstcadeau nog lekkerder smaken!

WijnpakketWijnpakket

Is de ontvanger eerder fan van een lekker wijntje? Ga dan voor een heerlijk wijnpakket! Jij geeft dit kerstcadeau een persoonlijk tintje door jouw foto of tekst aan het pakket toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende wijnpakketten, zoals twee flessen wijn in een luxe houten kist. Maar je kunt ook kiezen voor een wijnpakket met gegraveerde glazen. Deze glazen kun je zelf voorzien van een uniek design en jouw tekst. Het wijnpakket met gegraveerde glazen wordt ook geleverd in een luxe houten kist. Jouw kerstcadeau zal er extra mooi uit zien met jouw eigen ontwerp erop!

Zit het kerstcadeau dat je zoekt hier niet bij? Neem dan eens een kijkje tussen alle kerstcadeaus. Met een keuze uit meer dan 1500 cadeaus kan het niet anders dan dat jij jouw perfecte kerstcadeaus zal vinden. Fijne feestdagen!